Om Catchdriver.se

Andelsbolaget Catchdriver.se

Vi är ett andelsbolag som spelar V75 varje vecka. Alla som vill skall kunna vara med i bolaget - därför har vi en låg insats per andel. Givetvis går det att köpa flera andelar, välj antal andelar efter ekonomi och travintresse. Den 1:a i månaden är sista dag att betala in sina månadsandelar (bokfört på kontot). Tolv månadsinbetalningar ger 52 spelomgångar.

Vi är ett seriöst andelsbolag med ambitionen att vara bland de spelare som tar hem den stora vinsten. Vi söker därför andra vinnare än bara de som är favoritspelade. Läs först våra spelregler och gå därefter in och bli medlem. Självklart avgör du, hur många andelar du vill gå in med i bolaget och hur länge du vill vara med. Vill du satsa stort så tar du många andelar och tar därmed en större andel av vinstpotten, eller så satsar du mindre och väljer färre andelar. Välj det som passar dig och din plånbok bäst. Vänta inte, den stora vinsten kan komma vilken vecka som helst. Efter registreringen blir ditt konto bekräftat och du har full tillgång till webbsidan. Via e-post skickas info och medlemsnummer.

Från Spelvärde.se hämtar vi grunden till vår ranking, analys, statistik och spelidé. Med Jokersystemet bygger vi sedan våra system. Jokersystemet ger en betydligt större chans till vinst. En stor andel av de miljonvinster som delats ut de senaste åren har spelats med Jokersystemet. Så var med oss när den stora vinsten kommer. Vi återinvesterar mindre vinster i bolaget för att kunna göra större och kraftfullare system. Det är ju de stora pengarna man vill komma åt.

Det är svårt att få sju rätt på V75. Men större system, en bra analys och ranking, ökar möjligheten. Under årets alla omgångar kan det räcka med att en omgång ger vinst för att årets insatser skall ha återbetalts med råge. Man får inte ge upp när hästen kom tvåa och vinstchansen försvann. För nästa vecka, då..... V75 är trots allt ett spännande och trevligt spel där man med fördel går samman och spelar i bolag. För delad glädje är ju dubbel glädje.